Profiteer van korting door in te loggen met je clubcode. Meer weten?

Winkelmandje

0 artikelen - Totaal €0,00

Klantenservice

Levering Na het bestellen ontvang je per e-mail een bevestiging. Daarna gaan we meteen aan de slag met jouw bestelling. Deze wordt binnen 3-4 werkdagen bezorgd. Als je pakketje naar je onderweg is, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code, zodat je deze kunt volgen.

Retour Wanneer je gekozen hebt om je product te bedrukken met een clubbadge, naam, nummer of initialen, is iets persoonsgebonden en kan deze helaas niet retour. Als je een product hebt besteld zonder bedrukking en het is onbeschadigd, kan het retour gestuurd worden. Meer info

Veelgestelde vragen

  • Hoe werkt de clubcode? Op Voetbalstraat.nl kunnen leden van Quick voetbalclubs shoppen met 25% korting wanneer zij hun clubcode gebruiken. Elke voetbalclub die in Quick Teamwear speelt, krijgt zo'n clubcode. Wanneer je rechtsboven op ‘inloggen’ klikt, kun je deze code invoeren. Je ziet daarna dat de productprijzen verlagen. Meer info
  • Hoe kan ik betalen? Nederlandse klanten kunnen betalen met iDeal en CreditCard, bezoekers uit België met Bancontact en CreditCard.
  • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen? Wanneer je een bestelling hebt geplaatst met bijvoorbeeld een verkeerd afleveradres, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze Klantenservice op +31 (0)186-65 86 84 (ma t/m vr van 08.00–17.00). Buiten openingstijden kun je mailen naar info@voetbalstraat.nl. Vermeld daarbij duidelijk je ordernummer, telefoonnummer en hetgeen je wilt veranderen. We gaan dan ons uiterste best doen om de bestelling nog te wijzigen.
UVV'40

Gratis verzending  |  Levertijd: 3-4 werkdagen  |  25% korting met clubcode

Privacy

Privacy- en cookiestatement
In dit statement leggen wij uit hoe wij omgaan met privacy van bezoekers van onze website. Ons cookiestatement is afzonderlijk opgesteld en te raadplegen via de volgende link.

Contactgegevens van Voetbalstraat.nl
Voetbalstraat.nl is de handelsnaam van ons bedrijf. Kogros Sports B.V. is onze officiële bedrijfsnaam. Kogros Sports B.V. is gevestigd in Numansdorp  en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 58895841. Wij zijn bereikbaar via de telefoon (0186-658684) en via e-mail (info@voetbalstraat.nl).   

Klikgedrag en bezoekersgegevens
Op de website worden algemene bezoekersgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging van onze website en de gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd.

Voor welke doeleinden gebruiken wij uw gegevens?
Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doeleinden:

- Wanneer u gebruikmaakt van onze webshop, verwerken wij uw persoonsgegevens om de overeenkomst met u uit te kunnen voeren. Dat betekent dat uw persoonsgegevens worden verwerkt in verband met de bestelling zelf, de betaling, de verzending en onze financiële administratie. U heeft daarbij de keuze om als gast te bestellen of een account aan te maken.
- Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, dan gebruiken wij uw persoonsgegevens om u nieuwsbrieven te kunnen versturen. U kunt zich altijd uitschrijven voor deze nieuwsbrief.
- Tot slot verwerken wij in algemene zin gegevens die worden gegenereerd als u de website bezoekt. Deze gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

Doorgifte persoonsgegevens
Het kan zijn dat uw persoonsgegevens worden opgeslagen bij een dienstverlener van ons (bijvoorbeeld de partij die onze website host). In dat geval zijn wij verantwoordelijk voor uw persoonsgegevens.

Wij kunnen uw persoonsgegevens doorgeven aan derden als dat voor de uitvoering van de overeenkomst noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan de transporteur in verband met het bezorgen van uw bestelling. Momenteel maken wij gebruik van GLS. Denk ook aan het doorgeven van uw gegevens aan onze betaaldienstverlener in verband met het afhandelen van de betaling.  Wij maken gebruik van Mollie als betaaldienstverlener.

Mollie
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Verzenden en logistiek
Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van GLS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met onze bezorgdienst delen. In het geval dat onze bezorgdienst onderaannemers inschakelt, worden uw (pakket)gegevens ook aan deze partijen ter beschikking gesteld.

Mailchimp
Als u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, worden uw persoonsgegevens gedeeltelijk doorgegeven aan een derde, namelijk aan Mailchimp. Dit gaat om uw voor- en achternaam en uw e-mailadres. Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan landen die buiten de Europese Economische Ruimte (EER) liggen. EER-landen zijn alle EU-landen plus Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. De enige uitzondering daarop is Mailchimp. Als u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief, worden uw persoonsgegevens wél doorgegeven naar een land buiten de EER, namelijk naar de Verenigde Staten. Mailchimp is aangesloten bij het EU-US Privacy Shield, zodat er goede waarborgen zijn getroffen voor de beveiliging van uw persoonsgegevens en het toegestaan is om uw persoonsgegevens buiten Europa te verwerken.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?
Dat is afhankelijk van de reden waarvoor wij uw gegevens verwerken (zie hiervoor bij ‘Voor welke doeleinden gebruiken wij uw gegevens?’):

Voor geregistreerde klanten: wij bewaren uw persoonsgegevens zolang u klant van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Met inachtname van eventuele garantietermijnen (zie het volgende punt) zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Voor klanten die zich niet registreren voor een bestelling: wij bewaren uw persoonsgegevens zolang dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst, inclusief after-sales. Dat betekent dat wij uw gegevens in ieder geval gedurende de garantietermijn bewaren, zodat wij eventuele garantieverzoeken kunnen afhandelen. Onze garantietermijn is maximaal 12 maanden.

Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met

uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus bewaren zolang de toepasselijke termijn (de fiscale bewaarplicht) loopt. De fiscale bewaarplicht geldt zeven jaar.

Algemene gegevens over uw websitebezoek bewaren wij gedurende ten hoogste twee jaar.

Welke rechten heeft u?
- U heeft als betrokkene de volgende rechten:
- U heeft het recht om te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens.
- U heeft het recht om te verzoeken om onjuiste persoonsgegevens te wijzigen.
- U heeft het recht om te verzoeken dat uw persoonsgegevens gewist worden.
- U heeft het recht om uw persoonsgegevens op te vragen, zodat u uw persoonsgegevens kunt overdragen aan een andere dienstverlener (het recht op dataportabiliteit).
- Als uw persoonsgegevens verwerkt worden op basis van uw toestemming, dan heeft u te allen tijde het recht om deze toestemming in te trekken. Als uw persoonsgegevens op een andere basis verwerkt worden (bijvoorbeeld om u juridisch te adviseren) dan zullen uw persoonsgegevens op deze andere grond verwerkt blijven worden.
- U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl) als u meent dat wij een inbreuk maken op de verwerking van uw persoonsgegevens.  Wij stellen er prijs op als u uw klacht eerst met ons bespreekt, zodat wij dit in een eerder stadium kunnen oplossen. Mail ons in dat geval via info@voetbalstraat.nl.

©2019 Voetbalstraat.nl   |   Alle rechten voorbehouden   |   Cookievoorkeuren